hirek
Bérlés Centrum Bérlés
Bérlés, bérbeadás, kölcsönzés
BÉRLÉS, BÉRBEADÁS, KÖLCSÖNZÉS – MINDEN AMI BÉRELHETŐ ÉS BÉRBE ADHATÓ
Hirdetés feladás

Mit keresel:  
E-mail:  
Jelszó:  

Jelszóemlékeztető | Regisztráció
Melyik megyében:  

BÉRLÉSCENTRUM.HU - INGYENES BÉRBEADÓ PORTÁL

Bérlés, bérbeadás, kölcsönzés - minden ami bérelhető és bérbe adható. Ez a rövidke mondat tökéletesen kifejezi tevékenységünk lényegét, hiszen nálunk megtalálhatsz bármit, ami bérelhető vagy bérbe adható. Még olyanokat is, amikről eddig nem gondoltad volna, hogy bérelni is lehet. Ezt az egyedülálló weboldalt abból a célból hoztuk létre, hogy egy helyre gyűjtsük, és minél szélesebb körben elérhetővé tegyük az országban fellelhető bérléssel, kölcsönzéssel, bérelhető szolgáltatásokkal foglalkozó cégek és magánszemélyek ajánlatait. Sikerült megalkotnunk egy olyan weboldalt, ahol a bérlők és a bérbeadók gyorsan, egyszerűen és költségek nélkül egymásra találhatnak bármilyen bérlési kategóriában. Legyen szó bármilyen bérelhető termékről vagy szolgáltatásról, mi azon dolgozunk, hogy oldalunkon megtalálható legyen. A Bérléscentrum.hu használata mind a magánszemélyek, mind a céges ügyfeleink számára teljesen ingyenes, szóval akár bérbe adsz, akár bérbe veszel, a szolgáltatásunkért egy forintot sem kell fizetned.

És ezen a jövőben sem változtatunk! Hiszünk benne, hogy szolgáltatásaink akkor jelentenek igazi megoldást, ha semmilyen plusz terhet nem jelentenek a bérlők és bérbeadók számára. Amiért máshol fizetned kell, nálunk ingyen megkapod. De nézzük meg közelebbről, hogy mit is jelent ez pontosan:

Ingyenes regisztráció

A Bérléscentrum.hu-ra bárki ingyen regisztrálhat, aki hirdetést szeretne feladni. Az oldalon történő böngészés nem kötött regisztrációhoz.

Ingyenes hirdetésfeladás mennyiségi korlátozások nélkül

A hirdetésfeladás mind a magánszemélyeknek, mind a cégeknek egyaránt ingyenes, ezzel kapcsolatban semmilyen díj vagy jutalék nem kerül felszámításra. Minden hirdető mennyiségi korlátozás nélkül adhatja fel képes hirdetéseit az oldalra.

Ingyenesen módosítható hirdetések

Ha meggondolod magad a hirdetésed bármely részletével kapcsolatban, és változtatni szeretnél rajta, akkor ezt költségek nélkül megteheted.

Ingyenesen hozzáférhető kapcsolat-felvételi adatok

A hirdetések adatlapján bárki ingyenesen hozzáférhet a bérbeadók által megadott elérhetőségekhez, így a kapcsolatfelvétel egyszerűen és költségek nélkül megvalósulhat. Ehhez még csak regisztrálni sem szükséges.

Céges profil oldal

A cégként regisztrálók egy külön webes felületet is kapnak teljesen ingyen, egyedi elérési címmel, ahol csak a cég hirdetései szerepelnek majd. Ezen a felületen cégleírás és közvetlen kapcsolat menü is található, melyeket feltöltve egy üzletszerzési és promóciós célokra is felhasználható, privát weboldal hozható létre rendkívül egyszerűen.

Keresőoptimalizálás

Minden hirdetés részt vesz a Google keresőoptimalizálási folyamatunkban, így nemcsak nálunk, hanem a Google-ban is nagyobb eséllyel fognak rátalálni a hirdetéseidre.

Rendszeresen megújuló hirdetések

Hirdetéseinket rendszeres időközönként automatikusan megújítjuk, így a régebbi hirdetések is folyamatosan az érdeklődők látóterébe kerülnek.

Egyszerűen kezelhető, átlátható webes felület

Nagy hangsúlyt fektettünk az oldal könnyű kezelhetőségére, hogy mindenki számára egyszerűen használható legyen. Ezért egy olyan felületet alakítottunk ki, ahol mindenféle informatikai tudás és tapasztalat nélkül bárki feladhatja hirdetését 2 percen belül.

Statisztikák

Minden hirdető folyamatosan nyomon követheti a hirdetése és az elérhetőségei után érdeklődők számát.

Üzenetek kezelése

A hirdetők nemcsak a privát e-mail címükre kapják meg az érdeklődők üzeneteit, hanem a saját profiljukból elérhető üzenetkezelő felületen is elolvashatják azokat. Itt átlátható formában, hirdetésenként rendszerezve tekinthetik meg az üzeneteket.

Facebook

Tedd elérhetővé hirdetésedet az összes ismerősöd számára egyetlen kattintással! Minden hirdetőnek és érdeklődőnek lehetősége van like-olni vagy megosztani a hirdetéseket, így még gyorsabban és hatékonyabban valósulhat meg a bérbeadás. A kiválasztott hirdetések részt vesznek Facebook kampányunkban is, amellyel többszörösére növelhető a hirdetés látogatottsága.

Kiemelési lehetőségek

A látogatottságod megtöbbszörözése érdekében lehetőséged van a hirdetésed kiemelésére is. Igényeidnek megfelelően többféle kiemelési lehetőség közül is választhatsz, melyekről bővebben itt olvashatsz.

Megyék szerinti bontás

A hirdetések megyék szerinti bontásban is lekérdezhetők, így az bérlők a lakóhelyükhöz legközelebbi bérbeadóval vehetik fel a kapcsolatot.

 

Nincs jutalék

Nincs hirdetési díj

Nincs közvetítői felület

Nincsenek nehezen kezelhető, túlbonyolított folyamatok

 

MINDENT EGY HELYEN, KÉNYELMESEN ÉS GYORSAN

Ön gondolt már arra, hogy egyszeri komolyabb beruházás helyett a bérlés lehetőségét válassza kisebb költségért és egyszerűbb ügyintézést cserébe? Hiszen így nem kell beruházni, gondoskodni a tárolásról, majd évekkel később sajnálkozni, hogy az ember ezt sem tudta kihasználni?

Való igaz, Magyarországon a bérlésnek még közel sincs olyan hagyománya, mint mondjuk Európa nyugati felén vagy Amerikában, hiszen az emberek többsége továbbra is inkább tulajdonosi szemléletben gondolkozik. Pedig a világ változik, és olyan trendek alakulnak ki, amelyek megkönnyíthetik az életünket, ha okosan cselekszünk.

Legyen szó járműről, eszközökről, berendezésekről és felszerelésekről, ruházatról vagy épp ékszerről, ma már szinte bármit és bármikor kibérelhet az ember anélkül, hogy komolyabb kiadásokba vágná magát. Gondoljon csak bele: építkezünk vagy felújítunk, és kisgépekre, szerszámokra van szükségünk; költözködünk, és sürgősen kell egy tágas, keveset fogyasztó autó; mozgó irodát kell kialakítunk, és jól jönne néhány laptop, notebook, táblagép vagy mobiltelefon; jól látható, hogy elég tág a felhasználási lehetőség, és csak a képzelet szab határt szükségeknek.

A legtöbben csak akkor ébrednek rá a bérlésre épülő szemlélet előnyeire, amikor kiszámolják, hogy mennyit spórolhatnak akkor, ha az egyszer vagy rövid ideig szükséges terméket nem veszik meg drágán, hanem az adott időszakra jutányos áron kibérlik. És ha már a legtöbben tudják, hogy egy költözés miatt nem éri meg betárazni egy Ford Transitot, akkor miért viselkednénk másképp a szivattyúval, présgéppel, kávéautomatával vagy épp betonkeverővel, amit alig néhány napig, hétig használnánk, és amit utána nagyobb vesződség tárolni és kerülgetni, ráadásul a kihasználatlanság miatt csak veszteség.

Mi itt, a Bérléscentrum.hu-n azért vagyunk, hogy segítsünk, és hogy megmutassuk: könnyebb ez, mint azt sokan gondolnák, és csak az első lépéseket kell megtenni, hogy egy új szemlélet megváltoztassa a mindennapjainkat.

 

Jármű bérlés
Kiadó ingatlanok, albérlet
Szállások
Építőipar
Kisgép, barkács, szerszám
Irodai berendezések, felszerelések
Számítástechnika
Műszaki cikk, elektronika
Hangszer
Rendezvények, kültéri események
Sport, szabadidő, utazás
Egészség, szépség
Baba-mama
Ruházat, kiegészítők, ékszer
Könyvek
Szolgáltatás
Állatszállítás, bértartás, fedeztetés
Minden egyéb
Gyakran ismételt kérdések
Adatvédelem
ÁSZF
Médiaajánlat
Hirdetés kiemelés
Partnereink

© Copyright 2014-2016 Bérléscentrum.hu | Minden jog fenntartva